Для виготовлення 6 літрів домашнього квасу. Після натурального бродіння ви отримаєте справжній живий квас у домашніх умовах. Дарує енергію та свіжість.
Концентрат квасного сусла (місткі банки) необхідно розвести кип'яченою водою у 80-85°C і додати потрібну кількість цукру. Суміш добре перемішати до розчинення інгредієнтів. Остудити до кімнатної температури. Потім додайте дріжджі, (складало розчинити в 100 г розчину), потім вилити в контейнер (особливо пластикову пляшку або склянку з кришкою, що закривається).
Бродіння відбувається за температури 25-30 °C упродовж 10-12 годин.
Для осадження дріжджів і отримання готового квасу охолодити до 5-7°C. На розсуд квас зберігати в холодильнику. (Готовий квас зберігають за температури не вищої від 12 °C не більш ніж три дні)
Для виготовлення 6 літрів домашнього квасу. Допускається наявність осаду.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип екстракту | Рослинний |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | ТМ Полисол |
- Ціна: 80 ₴