Кошик
224 відгуків
+380 (93) 349-16-25
Бульвар Верховного Совета 21А, Київ, 02094, Україна
интернет-магазин "Витамин"

Бальзам Він-Віта 500 мл Екофарм

Бальзам Він-Віта 500 мл Екофарм
  • Немає в наявності
  • Код: 232

250 

Бальзам Він-Віта 500 мл Екофарм
Бальзам Він-Віта 500 мл ЕкофармНемає в наявності
250 
+380 (93) 349-16-25
Лайф
+380 (93) 349-16-25
Лайф
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Ароматні та солодкі плоди винограду привертали людину з давніх часів. Спогади про лікувальні властивості виноградного вина можна знайти в трудах видатних учених медиків Парацельса (1493-1541 рр.) і Авіценни (Ібн — Сині, 980-1037 рр.) Ще "батько медицини" Гіппократ (460-370 рр. до н.е.) вважав вино градне вино "чудесним способом пристосованим як до здорового, так і до підлітка, якщо воно призначене вчасно та в належному кількостях". А Платон (428-348 рр. до н. е.)зикав вино "молоком старого", здатним у разі правильного використання продовжувати життя.

      Вчені XX століття далеко не відразу оцінили властивості винограду. До цього їх підштовхував "французький феномен" — у країні, населення якої у величезній кількості поглинає гусячу печінку та смажену картоплю, багаті холестерином, але традиційно споживає багато червоного вина, люди живуть довше, менше страждають на надмірною вагою та набагато рідше гинуть від серцевих нападів.

      Сьогодні хімічний склад і властивості винограду ретельно вивчені. У винограді були виявлені цінні біологічно активні речовини — флавоноїди. Саме вони зумовлюють потужні радіопротекторні й антиоксидантні властивості винограду та продуктів його перероблення. Вітаміни С, Е, бета-каротин — теж антиоксиданти, але їхня активність поступається препаратам, отриманим із флавоноїдів у понад 20 разів.

      У винограді, що складається з м'якоті (87-90%), шкірки (6-10%) та насіння (1,7-5%), флавоноїди містяться тільки в шкірці та насінні. Причому в темних сортах винограду цих речовин міститься в 10-20 разів більше, ніж у світлих. Особливу захисну й антиоксидантну здатність виявляють комплекси флавоноїдів з іонами металів, зокрема з міддю. Джерелом цих речовин є насіння і шкірка винограду.

      Вітчизняними вченими був розроблений препарат нового покоління — "Він-Віта".  Це якісний парафармацевтик, виготовлений зі шкірки та кісточок темних сортів винограду типу Каберне. Його справедливо можна назвати подарунком українського виробника "Екофарм" мешканцям України, що проживає в екологічно несприятливих умовах. Маючи всі корисні властивості червоного вина, "Він-Віта" не містить алкоголю,  , тому рекомендується для дітей і може вживатися дорослим людям будь-якої пори дня.

Склад:

біофлавоноїди (БФЛ), переважно антоціани, а також 20-25% танінів, 5-8% катехінів, 4-6% інших БФЛ;

вітаміни С, Bi, Вг, Вз, Be;

пектини, органічні кислоти (винна, лимонна, яблучна, янтарная);

мінеральні речовини в біологічно активній формі (калій 1000-2000, натрій — 100-200, кальцій — 100-200, магній — 50-100 мг %, залізо). Енергетична цінність — 3 ккал/л.

«ВІН-ВІТА» ОСОБО РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ

- Для зниження синдрому хронічної втоми, у разі розумових і фізичних навантажень, стресів.

- Для підвищення імунітету й адаптаційних можливостей організму, наприклад, у разі різкої зміни кліматичних-географічних умов.

- Для підвищення гемоглобіну.

- Від Чорнобильської катастрофи, а також тим, хто працює та проживає в екологічно несприятливих умовах.

- Навчальний для покращення уваги та пізнавальних можливостей.

 

«ВІН-ВІТА» РЕКОМЕНДОВАНА В КОМПЛЕКСНОМУ ЛЕЧНІЇ (зокрема санаторно-курортном):

- анемій та інших порушень показників крові;

- атеросклерозу, гіпоксій, початкових стадій гіпертонічної хвороби, ДБС та інших судинних і серцево-судинних захворювань;

- цукрового діабету 2-го типу;

- імунодефіцитних станів;

- іодефіцитних станів;

- аліментарного ожиріння;

- неврозоподібних і астено-невротичних станів, головного болю;

- у разі хіміопроменевої терапії онкозаболівань;

- запальних процесів, травм, у до- та післяопераційному періоді;

- захворювань печінки (гепати, гестози, цирози);

- вірусних і бактеріологічних інфекцій (дизентерія, тиф, герпес, коксакі, поліомієліт, кишкові та стафілококові інфекції);

- різних розладів статевої сфери, у період передменопаузи та у клімактеричному періоді;

- виразкової хвороби шлунка та 12-палої кишки;

- застудних захворювань (грип, ГРЗ, бронхіти)

Спосіб уживання:

      Приймати щодня по 1 столовій ложці на склянку води, чаю, компоту або іншого напою двічі-тричі на день. Дітям від 2 до 5 років разова доза — 1 чайна ложка двічі-тричі на день.

      У разі простудних захворювань (грип, ГРЗ) рекомендується приймати подвійну дозу тричі на день. Можна додавати мед або цукор до смаку.

      У разі гіперацидних гастритів, виразкової хвороби шлунка та 12-стулкової кишки "Він - Віту" треба вживати під час або після вживання їжі, можна зі лужною мінеральною водою; у разі важких форм туберкульозу, питання про використання "Він-Віти" в раціоні живлення треба погоджувати з лікарем.

      Треба враховувати, що "Він — Віта" нейтралізує дію сульфамідних препаратів, тому їх не треба вживати спільно.

      Мінімальний період приймання — 10 днів (1 флакон 0,5 л).

      Рекомендований курс — 1 місяць (3 флакони по 0,5 л). Як профілактичний засіб "Він - Віту" потрібно приймати місячними курсами не менш ніж 3-4 рази на рік.

       Увага! Продукт не містить спирту та консервантів, отже, му після розкриття флакон зберігати в темному та прохолодному місці.

Протипоказання: клінічні спостереження, проведені упродовж 12 років, протипоказань не виявили. Можлива індивідуальна чутливість до продуктів перероблення червоного винограду.

      Індикатором нормальної роботи антиоксидантної системи є активність ферменту каталази. Було проведено дослідження за визначенням активності цього ферменту до приймання "Він — Віти" і після її місячного приймання:

      Більшість геронтологів світу стверджує: тривале вживання БФЛ у поєднанні з обмеженням калорійності їжі сприяє збільшенню тривалості життя на 10-20%.

"ВІН — ВІТА" І КАПІЛЛЯРИ. 100 000 КМ ЗДОРОВ'Я

Є такий афоризм: "Світ людини — це вік її капілярів".

      Капіляри — найдрібніші кровоносні судини, що пронизують усі наші тканини та органи, зв'язуючи всі артерії та вени в єдину систему кровообігу. Довжина капілярів у людському організмі становить приблизно 100 тисяч кілометрів. Капіляри доносять до кожної клітини організму кисень і всі необхідні їй поживні речовини, видаляючи водночас продукти її життєдіяльності. Порушення в роботі капілярів — основна причина будь-якого патологічного процесу.

      БФЛ, що містяться в "Він — Віт", зміцнюють стінки капілярів, нормалізують капілярне кровопостачання, підвищують рівень кисневого насичення артеріальної крові та кисневе постачання тканин. Вживання "Він — Вити" знижує проникність капілярів, що ускладнює поширення токсинів і знижує їх вміст у життєво важливих органах, і захищає капіляри від руйнівної дії АФК.

"ВІН — ВІТА" І АНТИОКСИДАНТНА СИСТЕМА ОРГАНІЗМА

      Можливості людського організму колосальні. Людина може десятки днів не їсти, майже тиждень обходитися без води, і тільки без кисню організм не може прожити й не скільки годин. Кисень — це дихання життя.

      Однак, беручи участь у життєво важливих процесах, легко стає токсичним, утворюючи активні форми кисню (АФК) і вільні радикали (СР), які порушують діяльність клітин, викликаючи багато захворювань. Зараз понад 60- ті найпоширеніших захворювань безпосередньо пов'язують із руйнівною дією АФК, зокрема променева хвороба, рак, атеросклероз, артеріальна гіпертензія, ішемічна хвороба серця й мозку, діабет, артрит, астенічні захворювання, швидке старіння тощо. На приклад, коли пошкоджується білок сполучної тканини (колаген), шкіра стрімко втрачає еластичність, пружність, стає млявою і зморщеною.

      Парадоксальна ситуація — кисень, який необхідний для підтримання життя, одночасно токсичний для організму.

      Однак, турботлива Природа створила в живих організмах спеціальні механізми захисту — антиоксидантні системи. Ресурси антиоксидантної системи дуже важливі, але небезпечні. У екологічно несприятливих умовах, під дією радіації, постійних стресів та інших (факторів ефективність антиоксидантної системи поступовий, але знижується, і цей захист стає недостатнім. нньо чи пізно ресурси цієї системи вичерпні й пошкоджувальні дії АФК яскраво наростає.

"ВІН — ВІТА" І АНЕМІЯ

      БФЛ і залізо, що входять до складу "Він — Віти" сприятливо впливають на процеси кровотворення в організмі.

      Було проведено дослідження ефективності приймання "Він — Віти" у вагітних жінок другої половини вагітності з анеміями легкого ступеня (поряд зі стандартною терапією). Застосування "Він — Віти" упродовж місяця збільшувало вміст гемоглобіну в середньому на 10 г/л і еритроцитів (переносів кисню) з 46 до 86%. Водночас у вагітних стабілізатора й вегетативно — судинні реакції, покращився емоціональ ноє стан.

      Застосування "Він — Віти" у разі анемій у дітей дало змогу підвищити вміст гемоглобіну на 10-14 одиниць упродовж місяця.

"ВІН — ВІТА" І РАДІАЦІЯ. ГАРЯБА З НЕВІДІМКОЇ

      На малі дози іонізувальних випромінювань організм реагує хронічним радіаційним стресом, різко прискорюючи процеси старіння з усіма витічними з цього післяд ствіями. Як вважають вчені, зниження потужності антиоксидантної системи, хронічний стрес на біохімічному рівні, ослаблення імунітету — це, мабуть, найнебезпечніші наслідки аварії на ЧАЕС.

      Експеримент, проведений під керівництвом проф. В.А.Барабоя в Київському інституті онкології та радиології показав, що під час опромінення смертельними дозами радіації в контрольній групі тварин, які опанували звичайний мармелад, із синтетичними барвниками виживо 7,2 %. У групі тварин, які отримували мармелад пофарбований "Він — кручений", витий ", що виживав, становить 50%, причому продовжать проживання мешканців життя мертвих тварин була на 20% більшою, ніж у контролі.

"ВІН — ВІТА " І СЕРДЕЧНО — СУСУДИСНА СИСТЕМА

      Холестеринові бляшки, які відкладаються на судинах кровоносної системи з віком, часто стають основною у разі чинного розвитку серцево-судинних захворювань, створюючи передумови для розвитку атеросклерозу, артеріальної гіпертонії, ішемічної хвороби серця.

      Експериментально доведено, що антоціани, що входять до складу "Він — Віти", діють набагато ефективніше для зниження рівня холестерину в крові, ніж вітамін Е. Крім того, у разі вживання "Він — Віти", у 80% обстежених було виявлено поліпшення капілярного кровотоку, відновлення синтезу гемоглобіну, а у разі тривалого вживання "Він — Віти" (три й більше місяців) спостерігалася стабілізація артеріального тиску.

"ВІН — ВІТА" І АЛКОГОЛЬ

      Розкажемо ще про одну властивість "Він — Віти".

      Ацетальдегід, що утворюється внаслідок перетворення алкоголю в організмі, є отрутою для людини. Саме він, перебуваючи в крові після вживання алкоголю, є основною причиною синдрому алкогольного похмілля (головний біль, спрага тощо).

      Експериментально встановлено, що алкогольне похмілля не виникає або сильно ослаблене під час введення "Він — Вити" до складу горілчаних виробів або під час вживання, газованої води або чаю з "Він — Вітою" до або після вживання спиртного. Цей ефект істотно зумовлений здатністю антоціанів, що містяться в "Він — Віті", утворювати міцний комплекс з ацетальдегідом, і, активізуючи діяльність нирок, швидко очищати організм від цього отрути.

Характеристики
Основні
Форма випускуРідина
ВиробникФарм-Еко
Вага500 г
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
1 пляшка0.49 л
Інформація для замовлення
  • Ціна: 250 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner