Кошик
222 відгуків
+380 (93) 349-16-25
Бульвар Верховного Совета 21А, Київ, 02094, Україна
интернет-магазин "Витамин"

Бальзам Вин-Віта 1 л Еко-фарм

Бальзам Вин-Віта 1 л Еко-фарм
  • Немає в наявності
  • Код: 233

450 

Бальзам Вин-Віта 1 л Еко-фарм
Бальзам Вин-Віта 1 л Еко-фармНемає в наявності
450 
+380 (93) 349-16-25
Лайф
+380 (93) 349-16-25
Лайф
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Ароматні і солодкі плоди винограду приваблювали людину з давніх часів. Згадки про лікувальні властивості виноградного вина можна знайти у працях видатних вчених медиків Парацельса (1493-1541 рр..) і Авіценни (Ібн - Сіна, 980-1037 рр.). Ще "батько медицини" Гіппократ (460-370 рр. до н. е .) вважав вино градное вино "чудесним чином пристосованим як до здорової, так і до хворого, якщо воно призначене вчасно і в належних кількостях". А Платон (428-348 рр. до н. е.) називав вино "молоком стариків ", здатним при правильному використанні продовжувати життя .

Вчені ХХ - го століття далеко не відразу оцінили властивості винограду. До цього їх підштовхнула "французький феномен" — у країні, населення якої у величезній кількості поглинає гусячу печінку і смажену картоплю , багаті холестерином, але традиційно споживає багато червоного вина, люди живуть довше, менше страждають надмірною вагою і значно рідше вмирають від серцевих нападів .

Сьогодні хімічний склад і властивості винограду ретельно вивчені. У винограді були виявлені цінні біологічно активні речовини — флавоноїди . Саме вони зумовлюють потужні радіопротекторних та антиоксидантні властивості винограду і продуктів його переробки. Вітаміни С, Е, бета-каротин — теж антиоксиданти, але їх активність поступається препаратам, отриманими з флавоноїдів більш ніж в 20 разів .

У винограді, що складається з м'якоті (87-90 %), шкірки (6-10 %) і насіння (1,7-5 %), флавоноїди містяться тільки в шкірці і насінні. Причому, в темних сортах винограду цих речовин міститься в 10-20 разів більше, ніж у світлих. Особливу захисну і антиоксидантну здатність виявляють комплекси флавоноїдів з іонами металів, зокрема з міддю. Джерелом цих речовин є насіння і шкірка винограду .

Вітчизняними вченими був розроблений препарат нового покоління — "Вин-Віта". Це якісний парафармацевтик, виготовлений із шкірки та кісточок темних сортів винограду типу Каберне. Його по праву можна назвати подарунком українського виробника "Екофарм" населення України , що проживає в екологічно несприятливих умовах . Володіючи всіма корисними властивостями червоного вина, "Вин-Віта" не містить алкоголю, за цим рекомендується для дітей і може вживатися дорослим населенням в будь-який час дня .

Склад:

біофлавоноїди (БФЛ), переважно антоціани, а також 20-25 % танінів, 5-8 % катехінів, 4-6 % інших БФЛ ;

вітаміни С , Bi, Вг , Вз , Be;

пектини, органічні кислоти (винна, лимонна, яблучна, янтарна);

мінеральні речовини в біологічно активній формі (калій 1000-2000, натрій — 100-200, кальцій — 100-200, магній — 50-100 мг %, залізо). Енергетична цінність — 3 ккал / л .

«ВИН-ВІТА» ОСОБЛИВО РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ

- Для зниження синдрому хронічної втоми, при розумових та фізичних перевантаженнях, стресах.

- Для підвищення імунітету та адаптаційних можливостей організму, наприклад, при різкій зміні кліматично-географічних умов.

- Для підвищення гемоглобіну.

- Потерпілим від Чорнобильської катастрофи, а також тим, хто працює і проживає в екологічно несприятливих умовах.

- Учням для поліпшення уваги і пізнавальних можливостей.

 

«ВИН-ВІТА» РЕКОМЕНДОВАНА В КОМПЛЕКСНОМУ ЛІКУВАННІ (у тому числі санаторно-курортному):

- анемій та інших порушень показників крові;

- атеросклерозу, гипоксий, початкових стадій гіпертонічної хвороби, ІХС та інших судинних і серцево-судинних захворювань;

- цукрового діабету 2-го типу;

- імунодефіцитних станів;

- иододефицитных станів;

- аліментарного ожиріння;

- неврозоподібних і астено-невротичних станів, головного болю;

- при хіміопроменевої терапії онкозахворювань;

- запальних процесів, травм, в до - та післяопераційному періоді;

- захворювань печінки (гепатити, гестози, цирози);

- вірусних і бактеріологічних інфекцій (дизентерія, тиф, герпесу, коксакі, поліомієліт, кишкові та стафілококові інфекції);

- різних розладів статевої сфери, в період передменопаузи і в клімактеричному періоді;

- виразкової хвороби шлунка і 12-палої кишки;

- простудних захворювань (грип, ГРЗ, бронхіти)

Спосіб вживання :

Приймати щодня по 1-й столовій ложці на стакан води, чаю, компоту або іншого напою 2-3 рази в день. Дітям від 2-х до 5 - ти років разова доза — 1 чайна ложка 2-3 рази в день .

При простудних захворюваннях (грип, ГРЗ) рекомендується приймати подвійну дозу 3 рази на день . Можна додавати мед або цукор за смаком .

При гіперацидних гастритах, виразковій хворобі шлунка і 12 - палої кишки "Вин - Віту" слід вживати під час або після прийому їжі, можна з лужною мінеральною водою; при важких формах туберкульозу, питання про використання "Вин - Віти" в раціоні харчування слід узгодити з лікарем.

Слід враховувати, що "Вин - Віта" нейтралізує дію сульфамідних препаратів , тому їх не слід вживати разом.

Мінімальний період прийому -10 днів (1 флакон 0,5 л).

Рекомендований курс — 1 місяць (3 флакони по 0,5 л). В якості профілактичного засобу "Вин - Віту" потрібно приймати місячними курсами не менше 3-4 разів на рік .

Увага ! Продукт не містить спирту, консервантів, тому му після розкриття флакон зберігати в темному і прохолодному місці .

Протипоказання : клінічні спостереження , проведені впродовж 12 - ти років, протипоказань не виявили. Можлива індивідуальна непереносимість до продуктів переробки червоного винограду.

Індикатором нормальної роботи антиоксидантної системи є активність ферменту каталази . Були проведені дослідження з визначення активності цього ферменту до прийому "Вин - Віти" і після місячного прийому :

Більшість геронтологів світу стверджує : тривале вживання БФЛ в поєднанні з обмеженням калорійності їжі сприяє збільшенню тривалості життя на 10-20 %.

"ВИН - ВІТА" І КАПІЛЯРИ . 100 000 КМ ЗДОРОВ'Я

Є такий афоризм: "Вік людини — це вік його капілярів".

Капіляри — найдрібніші кровоносні судини, що пронизують усі наші тканини і органи, пов'язуючи всі артерії і вени в єдину систему кровообігу. Довжина капілярів в людському організмі становить близько 100 тисяч кілометрів. Капіляри доносять до кожної клітини організму кисень та всі необхідні їй живильні речовини, видаляючи при цьому продукти її жит тєдіяльності. Порушення в роботі капілярів — основна причина будь-якого патологічного процесу .

БФЛ, що містяться в "Вин - Віти", зміцнюють стінки капілярів, нормалізують капілярне кровопостачання, підвищують рівень кисневого насичення артеріальної крові і кисневого постачання тканин. Вживання "Вин - Віти" знижує проникність капілярів, що ускладнює поширення токсинів і знижує їх вміст у життєво важливих органах, і захищає капіляри від руйнівної дії АФК.

"ВИН - ВІТА" І АНТИОКСИДАНТНА СИСТЕМА ОРГАНІЗМУ

Можливості людського організму колосальні. Людина може десятки днів не їсти, близько тижня обходитися без води, і без кисню організм не може прожити і не скільки годин. Кисень — це подих життя.

Однак кисень, беручи участь в життєво важливих процесах, легко стає токсичним, утворюючи активні форми кисню (АФК) і вільні радикали (СР), які порушують діяльність клітин, викликаючи різноманітні захворювання. В даний час більше 60 - ти найбільш поширених захворювань безпосередньо пов'язують з руйнівною дією АФК, у тому числі променева хвороба, рак, атеросклероз, артеріальна гіпертензія, ішемічна хвороба серця і мозку, діабет, артрит, астенічні захворювання, швидке старіння і т . д . На приклад, коли пошкоджується білок сполучної тканини (колаген), шкіра стрімко втрачає еластичність , пружність , стає в'ялою і зморшкуватою .

Парадоксальна ситуація — кисень, який необхідний для підтримки життя, одночасно токсичний для організму .

Однак, турботлива Природа створила в живих організмах спеціальні механізми захисту — антиоксидантні системи. Ресурси антиоксидантної системи дуже великі , але не безмежні. В екологічно несприятливих умовах, під дією радіації, постійних стресів та інших факторів ефективність антиоксидантної системи поступове але знижується і цей захист стає недостатньою. Рано чи пізно ресурси цієї системи вичерпуються і шкідливу дію АФК лавиноподібно наростає .

"ВИН - ВІТА" І АНЕМІЯ

БФЛ і залізо, що входять до складу "Вин - Віти" благотворно впливають на процеси кровотворення в організмі.

Були проведені дослідження ефективності прийому "Вин - Віти" у вагітних жінок другої половини вагітності з анеміями легкого ступеня (поряд зі стандартною терапією). Застосування "Вин - Віти" протягом місяця збільшувало вміст гемоглобіну в середньому на 10 г / л і еритроцитів ( переносників кисню ) з 46 до 86%. При цьому у вагітних стабилизирова лися вегетативно - судинні реакції , покращився емоційний ное стан .

Застосування "Вин - Віти" при анеміях у дітей дозволило підвищити вміст гемоглобіну на 10-14 одиниць протягом місяця .

"ВИН - ВІТА" І РАДІАЦІЯ . БОРОТЬБА З НЕВИДИМКОЮ

На малі дози іонізуючих випромінювань організм реагує хронічним радіаційним стресом, різко прискорюючи процеси старіння з усіма витікаючими з цього послід ствиями. Як вважають вчені, зниження потужності антиоксидантної системи, хронічний стрес на біохімічному рівні, ослаблення імунітету — це, мабуть, найбільш небезпечні наслідки аварії на ЧАЕС.

Експеримент, проведений під керівництвом проф. Ст. А. Барабоя в Київському інституті онкології та радіології показав, що при опроміненні смертельними дозами радіації в контрольній групі тварин, що отримували звичайний мармелад, з синтетичними барвниками вижило 7,2 %. У групі тварин , які отримували мармелад пофарбований " Вин - Кручений ", виживаність склала 50%, причому продов жительность життя загиблих тварин була на 20% більше , ніж у контролі .

"ВИН - ВІТА" І СЕРЦЕВО - СУДИННА СИСТЕМА

Холестеринові бляшки, які відкладаються на судинах кровоносної системи з віком, що часто стають основною причиною розвитку серцево - судинних захворювань, створюючи передумови для розвитку атеросклерозу, артеріальної гіпертонії, ішемічної хвороби серця .

Експериментально доведено, що антоціани, що входять до складу "Вин - Віти" діють набагато ефективніше для зниження рівня холестерину в крові, ніж вітамін Е. Крім того, при вживанні "Вин - Віти", у 80% обстежених було виявлено поліпшення капілярного кровотоку, відновлення синтезу гемоглобіну, а при тривалому вживанні "Вин - Віти" (три і більше місяців) спостерігалася стабілізація артеріального тиску.

"ВИН - ВІТА" І АЛКОГОЛЬ

Розповімо ще про одну властивість "Вин - Віти".

Ацетальдегід, що утворюється в результаті перетворення алкоголю в організмі, є отрутою для людини . Саме він, перебуваючи в крові після вживання алкоголю, є основною причиною синдрому алкогольного похмілля (головний біль, спрага та ін).

Експериментально встановлено, що алкогольне похмілля не виникає або сильно ослаблено при введенні "Вин - Віти" в склад горілчаних виробів або при вживанні, газованої води або чаю з "Вин - Кручений" до або після вживання спиртного. Цей ефект багато в чому обумовлений здатністю антоціанів, що містяться в "Вин - Віти", утворювати міцний комплекс з ацетальдегидом, і ,активізуючи діяльність нирок, швидко очищати організм від цієї отрути .

Характеристики
Основні
Форма випускуРідина
ВиробникФарм-Еко
Вага1000 г
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
1 пляшка1 л
Інформація для замовлення
  • Ціна: 450 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner